Collectie – Trouwpakken

Trouwpak

ViV Suits & Shirts… Trouwkleding die je pakt!

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Voor een speciale gelegenheid als deze nemen wij ruim de tijd om jouw wensen te vertalen in een fantastisch trouwpak. 

Wij ontvangen jou en je gasten op afspraak in onze showroom. Onder het genot van een Italiaanse espresso of een goed glas wijn bespreken we wat we voor jou kunnen betekenen op weg naar deze speciale dag. Samen gaan we op zoek naar hét trouwpak. Wil je tweedelig of driedelig, een contrasterend gilet? Het kan allemaal. 

Je kiest uit onze uitgebreide collectie stalen en modellen. Wij adviseren je in de stijl en de combinatie van stoffen en designs. Natuurlijk kies je de stof die mooi in harmonie is met de kleur van de trouwjurk van je geliefde. Op detailniveau verwerken we deze kleur in de voering, pochet, stropdas, manchetknopen… Werkelijk alles is mogelijk.

Nadat je alle keuzes hebt gemaakt, nemen we je maten op. Daarna gaan onze kleermakers aan het werk. Na enkele weken maken wij een afspraak voor de tweede passing. Alleen voor kleine aanpassingen, die de vaardige handen van de kleermaker nog behoeven, gaat je pak even terug naar het atelier.

Zit het pak perfect en is alles naar wens? Dan ontvang je je kostuum in een luxe reishoes en ben je helemaal klaar voor je trouwdag!

Klik hier voor onze digitale brochure.

Trouwpakken vanaf € 899,-

ViV Suits & Shirts,.. trouwkleding die je pakt!